TABELAYI SÖKÜN ARTIK!... BAŞLAMA TARİHİ: 17.07.2013 / BİRİŞ TARİHİ: 17.07.2015

YIL; 31.10.2016 ATATÜRK BÜSTÜ’nün bakıma ve onarıma ihtiyacı var?
Bu haber 2016-10-31 21:47:01 eklenmiş ve 1825 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda ki T.C Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı, Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanlığı, IPA Programı kapsamında sözleşmesi yapılan 21.789.504 Avro tutarındaki Proje, AB fonlarının yanı sıra ulusal kaynaklarca da desteklendiği öğrenildi.

 

 

Tüm bu çalışmaların yanı sıra Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk Büstü alanına konulan ve başlama tarihi ile bitiş tarihi objektiflerimize yansıyan bu tabelanın Atatürk büstü yanından kaldırılarak çiçeklendirilmesi ve anıt cevresinin çiçeklerle süslenmesini istiyoruz.

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen "Bulancak İçme suyu Temini ve Atıksu Projesi" için şehir merkezi etabına başlanarak ilk kazmnın Bulancak  Barış Sokak’ta vurulduğu yerel gazetelerde haber olmuştu. O günlerin öncesinde ise bu çalışma Bulancak Cumhuriyet Meydanın da tabele ile duyurularak projenin önemine değinilmişti. Gelin görün ki başlama tarihi ile bitiş tarihinden bu güne uzanan tabelanın Atatürk alanını yeterince kullandığı ve kaldırılarak çiçeklerle sslenmesini istiyoruz.

 

 

Bulancak Belediyesinin ana girşinde ki tabelanın artık yeterince sergilendiğini ve üzerinde ki alanın Atatürk Büstü alanında olduğunu belirterek Atatürk Büstünün cebresi ile genel bakımının yapılması gerektiği bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. yazıların kirlendiği, koptuğu ve genel olarak temizlik yapılması gereken Atatürk Büstüne Bulancak ADD ve Sivil Toplum Örgütlerinin de aynı duyarlılıkla sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : TABELAYI SÖKÜN ARTIK !... BAŞLAMA TARİHİ : 17.07.2013 / BİTİŞ TARİHİ 17.07.2015 YIL; 31.10.2016 ATATÜRK BÜSTÜ nün bakıma ve onarıma ihtiyacı var ? bulancak haber giresun haber cumhuriyet meydanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi